Friday, March 27, 2009

Plan Pegi Western Ship Kg Baru

Warghhh

Memang tamparan hebat bila plan dah baik punye tak jadi... kene geng2 jenis yang cepat putus asa... tp takpe... tak leh paksa2... dah tau kesan bila plan jangka masa panjang konpem rmai yang akan wat plan lain dari plan asai... so dari idea member aku apad, better 3 or 4 hari sebelum nak pegi, baru bagitau member2, baru best... tengok diaorg punya kegelabahan macamane hahaho... Ingat nak masukkan dalam blog gambo bebudak nih time diorg makan... eeee....

Wednesday, March 25, 2009

Nak tukar absorber

Absorber.... nampaknya aku kene pending lagi nak beli absorber.. ape nak buat keje makan gaji... antara absorber dalam plan.... tengok last2 pkai absorber biasa... macam mampu okokok





Tuesday, March 17, 2009

GSR Aircond problem

Kalau dah modified mmg payah klau jumpa problem aircond, puas dan dah lama aku nak wat aircond... mcm2 workshop aku dah gi... klau condenser problem lagila rmai yang x mau buat, enjin penuh kena bukak radiator dgn kipas lagi, hos lagi... silap2 hos intercooler pon kene bukak... nasib baik jumpe brader man... geng abg aku gak... last aku wat aircond bulan 10 2007.. pastu give up... asyik2 bocor je... dah byk abis duit last skali berjaya juga akhirnya... ber aircond juga kete aku nih...
Pagi dirumah brader man

Penuh ruang tengah pikir nak kuarkan codenser

Bocor kiri kanan Haaa amik ko condenser baru RM200 habih.... Kepala paip x sama kena wat welding
banyak juga kos abis tp xpe janji air cond ok hahahaha

Gambar lama kereta aku...

Peh pernah jugak tanye abg aku.. gambor lame kete aku mane?? dia pon lupe... aku pon nak jugak cari ilham ni.... nak modified balik kete aku... gile xde idea nak wat color ape... sen pon xde... hampagas betulll... last2 dia jumpa gambar tu... itupun tahun 2007 bersamaan bulan 5 aku mintak... baru nak bg sekarang... ape ke hampesnye abg aku itu...

Hee hee hee..

First blog beb hahahahaha

Thanks to apad.... bagus ajo aku buat blog.... hahahaah... xdenyae aku kene tahan ISA... aku buat isue yang sehat je.... ok aku baru nak menceburi dunia blogger... nak tau juga ape rasanya... tengok diorang buat blog macam best je... nak try jugak.... yang penting best la... hahahaha(gelak sendiri...)