Monday, November 30, 2009

New Paint Project for My Car

Ini baru nak proposed sebelum cat baru, igt nak install sunroof evo3... hurm kos dia lebeh kurang RM1900.. 2 step, konpom hensem kete aku(triginoz), aku tak nak potong frame tp potong roof je. risau bocor, tp tawakal je la... member aku buat ok je...

Sunroof Evo3

Sunroof Evo3(inside)


Pastu install hoot mirage asti. harga tak sure lagi tapi dalam anggaran RM400. budget ada tapi x ngam karang satu hal pulak nanti. Belum habis survey lagi sebab hoot ni jarang ada dan payah nak cari. kalau sesapa yang nak tolak kat aku harga murah just bgtau aku kat comment k.


Mirage Asti Hoot

Bumper V Design, hurmm lawa.. kene match ngan intercooler aku. Harga RM340 beli dengan pemborong. Rase nak pakai bumper standard. tapi tengok bumper ni mcm best je.

Wira V-Design front bumper (PU) - RM340

Example of V-Design

Selepas settle sumer bodykit ni baru leh pikir nak color ape.. To Be Continued...

4 comments: