Friday, March 27, 2009

Plan Pegi Western Ship Kg Baru

Warghhh

Memang tamparan hebat bila plan dah baik punye tak jadi... kene geng2 jenis yang cepat putus asa... tp takpe... tak leh paksa2... dah tau kesan bila plan jangka masa panjang konpem rmai yang akan wat plan lain dari plan asai... so dari idea member aku apad, better 3 or 4 hari sebelum nak pegi, baru bagitau member2, baru best... tengok diaorg punya kegelabahan macamane hahaho... Ingat nak masukkan dalam blog gambo bebudak nih time diorg makan... eeee....

3 comments:

  1. siot la ijat lupa bwk kamera...kalau x banyak da gambar korg tgh melantak burger king dengan aksi paling x senonoh..

    ReplyDelete
  2. Patut lah hari ni bajet makan lari...

    ReplyDelete
  3. erm... nak kene masukkan juga gambar diarg makan berger nih... jgn risau 29/4/09 hari penentuan hahahaha

    ReplyDelete